Schadeherstel-Overig-Schenk-Autoschade

Kleine autoschade Amsterdam bij Schenk Autoschade

Kleine autoschade aan uw auto in Amsterdam? Schenk Autoschade is al meer dan 50 jaar een begrip in Amsterdam, wij streven ernaar uw kleine autoschade zo snel mogelijk te herstellen. Wij vinden het zeer belangrijk dat u snel weer mobiel bent. Daarom bieden wij u een ruim aanbod aan leenauto’s en zorgen wij dat de kleine autoschade aan uw eigen voertuig in de omgeving van Amsterdam vakkundig hersteld wordt.

Dit wordt uitgevoerd door een van onze professioneel opgeleide monteurs. Schenk Autoschade is een schadeherstelbedrijf waarbij kleine autoschade vlakbij Amsterdam met veel zorg behandeld wordt. Wij werken met de nieuwste technieken en grote toewijding aan auto’s van alle merken. Herstel van kleine autoschade is onze core business voor u in Amsterdam. Schenk Autoschade repareert uw kleine autoschade zodat u uw voertuig weer veilig kunt gebruiken in Amsterdam en omgeving. Bel ons bij kleine autoschade en maak een afspraak in Amsterdam voor vakkundig herstel van uw kleine autoschade.

Bij Schenk autoschade in Amsterdam herstellen wij vakkundig kleine autoschade

Op zoek naar een bedrijf in de buurt van Amsterdam waar kleine autoschade met zorg hersteld wordt? Ons bedrijf heeft een vloeroppervlakte van 1000 m2 waar professioneel opgeleide medewerkers kwalitatief hoogstaand kleine autoschade herstellen. Wij voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen en geven 4 jaar Focwa garantie op al onze schadereparaties. Schenk is lid van de AAS organisatie, een organisatie van schadeherstellers met een landelijke dekking. Dit betekent dat, waar u ook in bent, in Amsterdam of de rest van Nederland, altijd wel een vestiging in de buurt is. AAS neemt al uw autozorgen uit handen wanneer u kleine autoschade hebt vlakbij Amsterdam. Er wordt met de verzekering gepraat en er wordt vervangend vervoer geregeld. Onze monteurs zijn bevoegd om auto’s van alle merken te repareren en doen dit graag voor u.

Smartrepair van kleine autoschade bij Schenk in Amsterdam

Kleine autoschade of ruitherstel nodig terwijl u in Amsterdam bent? Deze diensten, maar ook bieden wij onder andere:

  • Smartrepair (kunststof herstel van uw bumper)
  • Interieurherstel
  • Aluminiumherstel
  • Spotrepair (het herstel van de lak over een klein oppervlak, waardoor niet het hele paneel opnieuw gespoten hoeft te worden)
  • Restylen (uitdeuken zonder spuiten)
  • Het coaten van velgen
  • Bescherming aanbrengen aan de onderkant van uw voertuig

Bekijk onze website voor al onze diensten en welke service wij kunnen bieden. Wanneer u uw kleine autoschade in de buurt van Amsterdam bij de verzekeraar of leasemaatschappij gemeld heeft, staan wij iedere werkdag zonder afspraak voor u klaar voor een offerte of prijsopgave. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar.

Neem contact op

Stel uw vraag

Autoschade Amsterdam