Slideshow Tekst

Welkom bij Schenk Autoschade

Al meer dan 50 jaar een begrip in amsterdam, wij streven ernaar uw schade zo snel mogelijk te herstellen.


Wij vinden het erg belangrijk dat u snel weer mobiel bent. Daarom bieden wij u een ruim aanbod aan leenauto’s en zorgen wij dat de schade aan uw eigen voertuig vakkundig hersteld wordt. Dit wordt uitgevoerd door een van onze professioneel opgeleide monteurs. 

Neem contact op

Schenk Autoschade logo
Schenk Autoschade
Schenk Autoschade en U Tekst

Schenk en U

Schenk kan u, behalve vakkundig herstel, nog meer servicediensten bieden. Zo kunt op elk moment informatie krijgen over het proces van schadeherstel. U heeft inzage in de digitale afhandeling van uw dossier, en u kunt de digitale foto’s van de schade altijd opvragen. Wij staan 24/7 voor u klaar. Ook bieden wij kosteloos vervangend vervoer aan, zodat u mobiel kunt blijven. Verder bieden wij een haal- en brengservice, waarbij uw voertuig kosteloos opgehaald en weer naar u teruggebracht wordt.

Nadat uw voertuig is behandeld bieden wij u een enquête met een terugkoppeling naar u, zodat wij onze service zo nodig kunnen verbeteren.

Verder werken wij onder het motto ‘afspraak is afspraak.’ Dit betekent dat wij onze afspraken nakomen, ook de afspraken over de ophaaldatum.

Schenk Autoschade logo
Schenk Autoschade

Copyright © 2023 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap