Schenk-Autoschade
Team_Schenk

Welkom bij Schenk Autoschade

Al meer dan 50 jaar een begrip in amsterdam, wij streven ernaar uw schade zo snel mogelijk te herstellen.


Wij vinden het erg belangrijk dat u snel weer mobiel bent. Daarom bieden wij u een ruim aanbod aan leenauto’s en zorgen wij dat de schade aan uw eigen voertuig vakkundig hersteld wordt. Dit wordt uitgevoerd door een van onze professioneel opgeleide monteurs. 

Neem contact op

Schenk Autoschade is een schadeherstelbedrijf waarbij autoschade met veel zorg behandeld wordt. Wij werken met de nieuwste technieken en grote toewijding aan auto’s van alle merken.

Welkom op de website van Schenk Autoschade

Schenk Autoschade is een schadeherstelbedrijf waarbij autoschade met veel zorg behandeld wordt. Wij werken met de nieuwste technieken en grote toewijding aan auto’s van alle merken.   Ons bedrijf heeft een vloeroppervlakte van 1000 m2 waar professioneel opgeleide medewerkers voor een kwalitatief hoogstaand schadeherstel zorgen. Wij voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen en geven 4 jaar Focwa garantie op al onze schadereparaties.

Onze diensten

Wat te doen bij schade?

In Nederland raken ongeveer 1.7 miljoen auto’s per jaar betrokken bij een schade evenement. Toch weten mensen over het algemeen niet goed wat ze moeten doen.

Lees Meer

Schadeherstelproces

Wanneer u schade heeft kunt u telefonisch een afspraak maken. Tijdens deze afspraak zal een schade-expert/behandelaar de schade opnemen.

Lees Meer

Schadelastbeheersing

Bij Schenk autoschade werken we met de modernste technieken, zoals restylen. Door deze technieken wordt schadeherstel voor u goedkoper.

Lees Meer

Copyright © Schenk Autoschade 2021 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap